La Marxa

La Marxa

A l’edició d’enguany donarem continuïtat a la modalitat de Marxa Nòrdica, tant en el recorregut de 20 km. (Matadepera-Sant Cugat) com al de 10 km. (Sant Quirze -Sant Cugat).

També enguany, la MCVV, XII edició, forma part del Circuit Català de Marxes Nòrdiques, coordinat per la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) com a les edicions del 2019 i del 2021.

INFORMACIÓ BÀSICA

Dia: Diumenge 24 d’abril del 2022

Hores de sortida:
8:30 h des de Matadepera
10.00 h des de Sant Quirze

Llocs de sortida:
1. Matadepera: carrer Joan Paloma 2 (davant l’Ajuntament i la policia municipal)
2. Sant Quirze: parc municipal davant de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat

Llocs d’arribada:
Seu del CMSC, Carrer Sant Bartomeu, 11, a prop de la plaça de Pep Ventura, Sant Cugat. ENTRADA PEL CARRER ESCALETES. ENGUANY, TAMBÉ, PEL PROTOCOL ANTI COVID19 L’AVITUALLAMENT SERÀ A L’EXTERIOR DEL CMSC.

Transport: L’organització posa a disposició dels participants servei de transport de autocar fins a Matadepera (sortirà a les 7:45 h). Pel recorregut de 10km hi ha el servei de trens del FGC, linea Sabadell.

L’autocar surt des de Sant Cugat, a la cantonada del carrer de la Mina amb el carrer de l’Abat Armengol (davant del CAP de Sant Cugat) i té un cost addicional de 6 €. Ho heu d’indicar en el moment de fer la inscripció.

També hi ha un autocar de línia regular a Matadepera des de l’estació dels FGC de Terrassa, i a Sant Quirze s’hi pot arribar amb la línia de Sabadell de FGC.

Menjar i beguda: per complementar el que porteu vosaltres us oferirem 2 avituallaments:

  • Un de begudes i sòlid a mig camí entre Matadepera i Sant Quirze per a la marxa de 20 km i menjar i begudes a l’arribada (seguint les normes del protocol FEEC anti Covid19).
  • Un només de begudes a mig camí entre Sant Quirze i Sant Cugat per a les dues marxes: la de 20 i la de 10 km.

Track a Wikiloc

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/marxa-corredor-verd-valles-cmsc-97306876